DetoxGun je lichaam rust. Dagelijks krijgen we allerlei gifstoffen via de adem, voeding en drinken binnen. Denk aan geraffineerde suikers, E-nummers, uitlaatgassen, zware metalen, conserveringsmiddelen of kleine stukjes verpakkingsmateriaal zoals plastic. Maar ook van cosmetica en stress verzuurt je lichaam.

Het gevolg kunnen allerlei klachten zijn als hoofdpijn, vermoeidheid, opgeblazen gevoel, slecht slapen, geen energie en vage darmklachten. De hoogste tijd om je voedingspatroon op te schonen!

DETOX

Je gaat verantwoord en succesvol je lichaam ontgiften. Geen extreme kuren van sapjes met een theelepeltje, enge klysma’s of vasten. Maar juist heerlijk en gezond en zoveel als je wilt eten! Het programma is gebaseerd op het programma ‘In 28 dagen van gifbelt naar tempel’ van Jacqueline van Lieshout. Gezond en natuurlijk eten is de basis, waarbij je een aantal voedingsmiddelen die je spijsverteringsstelsel te veel belasten, niet neemt. Zoals koffie, gluten (pasta, brood!), geraffineerde suikers en alcohol. En ja, ook jij kunt dat volhouden! Na een maand voel je je energieker, slanker en beter in je vel.

4 weken lang zal ik je begeleiden bij het ontgiften van je lichaam:

  • Je krijgt een persoonlijk voedingsconsult, samen met jou kijk ik naar je huidig voedingspatroon, je detoxwensen en wat je kunt veranderen
  • Je ervaart hoe je jou lichaam succesvol kan ontgiften
  • Je leert alles over detoxen en gezonde voeding
  • Je krijgt recepten en inspiratie voor lekkere recepten en tussendoortjes
  • Je krijgt online, telefonisch of in een persoonlijk gesprek support
  • Je krijgt voldoende tools om zelf door te gaan

Wil je aan de slag? Klik hier voor de prijzen en opties. Heb je vragen of wil je meer informatie? Vul deze aanvraag in en ik neem binnen 48 uur contact met je op.