1e hulp bij gezonde leefstijl!

flowengo_leefstijl_vierkant Een vitale, gezonde levenshouding, wie wil dat nou niet? Stress kunnen hanteren, voldoende bewegen en met meer energie, passie en plezier werken en leven.

Dat klinkt als heel gewoon, maar vaak heb je te maken met een (te) hoge werkdruk en ben je ouder, werknemer, partner, vriend(in) en collega in één.

Daardoor kan ongezonde stress of zelfs een burnout ontstaan, die lichamelijke, psychische en emotionele klachten geeft.

Impact groot

De klachten die je hierdoor kunt krijgen hebben een grote impact op je. Lichamelijke klachten zijn vaak moeheid, lusteloosheid, darmproblemen, spierpijn, hoofdpijn of hoge bloeddruk. Vaak herken je dan ook psychische klachten als concentratieproblemen, gejaagdheid, onrust, besluiteloosheid, piekeren, angst of achterdocht. Veelal heb je ook een ‘kort lontje’, ga je meer of juist minder eten, klagen, conflicten zoeken, sociale contacten ontwijken en minder bewegen.

Resultaat

Flow & Go coacht en begeleidt je naar vitaliteit. Met als doel een gezonde leefstijl te (her)vinden, fysiek, mentaal en emotioneel. Je bent rustiger, minder opgejaagd, helder van geest en is er een gezonde balans tussen ontspanning en inspanning. Bovendien kun je stress beter hanteren en eet en beweeg je bewuster en gezonder. Kortom, je voelt je energieker!

Aanpak

Je start met een lichamelijke en emotionele check, een voedings- en bewegingsoverzicht, en krijgt inzicht in je patronen, valkuilen en saboterende gedachten. Je krijgt controle over je gedrag zodat je merkbaar beter in je vel zit en meer energie voelt!

De aanpak duurt 8 weken en bestaat uit:

  • Coachingsgesprek, samen met jou kijk ik naar hoe je er nu voor staat, je doelen en wat je concreet wilt veranderen
  • 4 x tweewekelijks coachingsgesprek met inzicht in je patronen, valkuilen en gaan we met oefeningen aan de slag om je doel te bereiken
  • Eindgesprek, je krijgt ook tools en tips zodat je het ook na het traject volhoudt
  • Ontspanningsplan
  • Beweegplan
  • Voedingsplan
  • Check van je keukenkastjes. We gaan alle keuken-, koel- en voorraadkasten door. Alles wat je nieuwe eetpatroon niet ondersteunt, gaat weg. Neem afscheid van je oude patroon en zet de deur open naar een nieuwe leefstijl
  • Standby service na het traject. Gedurende een maand via sms, mail of WhatsApp als je eens vast zit

Wil je aan de slag? Klik hier voor de prijzen en opties. Heb je vragen of wil je meer informatie? Vul deze aanvraag in en ik neem binnen 48 uur contact met je op.