Heb je weinig energie, ben je moe, eet je vaak ongezond of verkeerd? Dan is het de hoogste tijd om (weer) een gezonde leefstijl te krijgen!

Flow & Go

Flow & Go zie dat als een mix van voeding, beweging en mentale fitheid. Ervaar wat ‘good food’ voor jou betekent en kom in beweging, letterlijk en figuurlijk.

Als je in flow bent, gaat eigenlijk alles vanzelf. Alle aandacht en energie is daarop gericht. Go gaat over zelf in actie komen en verantwoording nemen over wat je doet. Flow & Go heeft als missie mensen te stimuleren te kiezen voor een vitale leefstijl.

Flow & Go

Leonoor Ahrens van Flow & Go

Leonoor Ahrens heeft na haar studie Communicatie veel ervaring opgedaan in het bedrijfsleven als adviseur, manager en coach. Ze heeft kennis van bedrijfsculturen en -processen en kan ze op alle lagen en niveaus verbinden.

Momenteel combineert ze Flow & Go met een baan als marketing & communicatieadviseur bij een kenniscentrum in de gezondheidszorg.

Door mijn werkervaring werd het me steeds duidelijker dat fysieke vitaliteit (gezond eten, bewegen) en mentale vitaliteit (gezonde gedachten, fitheid van je geest) aan de basis staan van een gezond en gelukkig leven, zowel in je werk als je privéleven. Ik zag veel mensen met enorm veel stress, die altijd moe waren, zich niet fit voelden en verkeerd aten. Zelf had ik ook een hoog stresslevel door werkdruk en reorganisaties.

Ik wilde me verder verdiepen in deze onderwerpen en ben geschoold tot vitaliteitcoach, life- en detoxcoach. Daarnaast heb ik een opleiding tot voedingsdeskundige gevolgd. Samen met de HBO medische basiskennis om de lichamelijke effecten van stress te doorgronden, een goede basis voor Flow & Go.

Voor detoxen, voedingsadvies, hardloopclinics en begeleiding naar een fit en gezond leven ben je aan hier aan het juiste adres. Dit kan door 1-op-1 begeleiding – coaching – groepstraining – hardloopbegeleiding – detoxen – workshops – teams – in company – en samen werken aan een gezonde bedrijfskantine.

Ik werk samen met en voor Nienke Lokhorst van Coachloper. We maken onder meer het online magazine Grow & Flow, omdat wij heel blij worden van het inspireren van mensen en daar graag aan willen bijdragen. Klik hier als je je gratis wilt abonneren.