Eet je gezond!

voeding

Je lichaam is geen machine waar je van alles in kan stoppen om het draaiende te houden. Wil je je gezond en fit voelen, geef dan aandacht aan wát je eet. Kies voor gezonde voeding in plaats van vulling. Dat gaat zeker niet ten koste van smaak, tijd of prijs. Belangrijk uitgangspunt van Flow & Go is dat gezond eten belangrijk is, maar het moet ook lekker en makkelijk zijn! Zo hou je het vol.

Word je bewust van je eetgedrag!

Eet je omdat je honger hebt, uit verveling, omdat je niet lekker in je vel zit, door stress? Herken je dat je vaak eet op de automatische piloot, zonder er bij na te denken of zelfs iets te proeven? Dat je gaat snaaien of proppen (het zogenaamde ‘craven’) met chocola, kaas, chips of snoep? Of dat je geen tijd of zin hebt om te koken en kiest voor een snelle kant-en-klaar maaltijd of pizza? Dit leidt vaak tot onnodig overgewicht. Gezond eten is samen met voldoende bewegen de basis voor een gezond gewicht en verkleint het risico op chronische ziekten, zoals diabetes en hart- en vaatziekten. Werk aan een nieuwe en gezonde leefstijl!

Aanpak

Je eetgedrag wordt vaak door onbewuste gedachten en gevoelens gestuurd. Een belangrijke stap om dit te doorbreken is je bewust te zijn van je eetgewoonten en valkuilen. Bij Flow & Go start je met een intakegesprek, waarbij we kijken hoe je er op dit moment voor staat. Vervolgens analyseren we je gedrag, wensen en huidig voedingsdagboek en bepalen de vervolgstappen zodat je echt passende begeleiding krijgt.

In 4 sessies ga je aan de slag. Je krijgt inzicht in je eetpatronen en, belangrijker, controle over je eetgedrag! Weg met de saboterende gedachten en negatieve gevoelens. Daarna voel je je fitter en hebt merkbaar meer energie! Het coachingstraject duurt 4 tot 8 weken, waarbij we een keer per week of om de week bij elkaar komen. Prijs € 325

  • Coachingsgesprek, samen met jou kijk ik naar je huidig voedingspatroon, je doelen en wat je concreet wilt veranderen
  • 3 x coachingssessie, persoonlijke begeleiding gedurende het traject voor je voortgang, vragen, valkuilen (via afspraak, online of Skype)
  • Afrondend gesprek
  • Weekmenu met heerlijke recepten
  • Standby service. Overleg als je een vraag hebt, 4 weken via mail , sms of WhatsApp
  • Het boek ‘De mooie voedselmachine’ van Giulia Enders, met daarin alles over het belang van de darmen
  • Heerlijke tips om te bewegen en te ontspannen

Misschien herken je je wel in een van de volgende uitspraken:

“Als ik me naar voel heb ik een enorme behoefte om te eten.”; “Als ik eet heb ik even geen last van negatieve gevoelens.”; “Soms ben ik enorm aan het proppen, daar voel ik me daarna schuldig over.”

Wil je aan de slag? Klik hier voor de prijzen en opties. Heb je vragen of wil je meer informatie? Vul deze aanvraag in en ik neem binnen 48 uur contact met je op.